Ik ben op zoek naar

Diana Verhamme

Docente grafiek

Diana

Over Diana

Grafische kunst en ik gaan al zovele jaren samen dat we zowaar vervlochten zijn.

Vanuit een opleiding toegepaste grafische kunst ging ik aan de Gentse Academie voor Schone Kunsten een opleiding Vrije Grafische Druktechnieken volgen. Mijn oog wordt dan ook getrokken door structuren en texturen. Ik hou van kleur en lijn.

Grafische kunst is populair geworden vanuit de mogelijkheid om goedkopere oplages te maken, beschikbaar voor velen. Vele kunstenaars zagen echter andere mogelijkheden en Grafische kunst ontwikkelt zich steeds verder als kunstvorm op zich. Ik hou van het experimentele karakter waarbij heel veel mogelijk is.

Ik leid ondertussen reeds een 12-tal jaar het grafisch atelier in Toonbeeld en ook daar volg ik cursisten ondersteunend in hun ideeën. Voor mijn eigen werk kom ik samen met gelijkgestemden. In mijn atelier in Gent werk ik ook eerder met experiment en combinatie technieken. Dat ik graag combineer en mix blijkt ook wel uit mijn overige activiteiten. Ondertussen ben ik ook opgeleid in de edelsmeedkunst en maak ik sieraden.

Creativiteit en levensbegeleiding combineer ik in verdiepingstrajecten.

Verandering maakt deel uit van mijn leven en na een reeds uitgebreide en nog steeds voortdurende opleidingen ga ik er ook professioneel mee aan de slag in begeleiding bij trauma en verandering. Het veranderingsproces wordt op een creatie manier begeleid en de verwerking van de verworven inzichten kan leiden tot de totstandkoming van een uniek object of sieraad. 

Voor meer info kan je mijn website www.dianaverhamme.com bezoeken. 

Terug naar het overzicht