Ik ben op zoek naar

Beeldend

De beeldende kunst is een plek waar je fantasie en verbeeldingskracht worden geprikkeld. Toonbeeld geeft je dan ook graag de ruimte om deze plek te ontdekken en je creatief te ontwikkelen in diverse technieken en materialen.

Er zijn cursussen voor diverse leeftijden, beginners, gevorderden en alles hier tussenin, onder begeleiding van enthousiaste, professionele docenten en kunstenaars. Onder de tegels van de diverse technieken hierboven vind je onze cursussen. Je vindt er meer informatie over de cursus zoals welke dag en hoeveel lessen er worden aangeboden. Houd ook onze website en social media in de gaten voor extra workshops en projecten.

Het cursusjaar is opgebouwd uit drie blokken van tien lessen. Tussen deze verschillende blokken organiseren we diverse masterclasses. Deze zijn bedoeld als verrijking van je cursus of als uitstapje naar iets nieuws. Je kunt een nieuwe docent leren kennen, verschillende technieken combineren of proeven van het onbekende. Kijk breder en doe je voordeel met de mogelijkheden die het biedt.

De tarieven voor de beeldende lessen vind je hier. Voor leerlingen onder 21 jaar geldt een gereduceerd tarief (vrijgesteld van btw).