Ik ben op zoek naar

Muziek

Bij Toonbeeld kun je les volgen in vrijwel alle muziekinstrumenten en diverse muziekstijlen. Klassiek, popmuziek of jazz, alles is mogelijk. We hechten veel waarde aan kwaliteit. Daarom worden alle lessen verzorgd door professionele docenten, veelal met een conservatoriumopleiding. We geven les in Terneuzen en Axel (De Halle).

Naast de muzieklessen bieden we ook de mogelijkheid om in een ensemble of een band te spelen. Als je instrumentlessen volgt bij Toonbeeld, geldt er een gereduceerd tarief voor deelname aan een ensemble.

Met muziek kun je al heel jong starten. Als je al een beetje kunt lezen kun je terecht bij Kickstart muziek. Zingen kan ook al vanaf hele jonge leeftijd. De instapleeftijd voor een muziekles is afhankelijk van het instrument dat je kiest. Een gratis proefles is altijd mogelijk, mét een persoonlijk advies. Voor startende muziekleerlingen (tot en met 12 jaar) is de cursus Wegwijs in muziek (12 weken) inbegrepen bij de prijs van de instrumentlessen.

Meer uitleg over de muzieklessen en het vereist aantal lessen per speelrichting vind je hier.

De tarieven voor de muzieklessen vind je hier. Voor leerlingen onder 21 jaar geldt een gereduceerd tarief (vrijgesteld van btw).