Ik ben op zoek naar

Muziek

Bij Toonbeeld kun je les volgen in vrijwel alle muziekinstrumenten en diverse muziekstijlen. Klassiek, popmuziek of jazz, alles is mogelijk. We hechten veel waarde aan kwaliteit. Daarom worden alle lessen verzorgd door professionele docenten, veelal met een conservatoriumopleiding. We geven les in Terneuzen en Axel (De Halle).

Naast de muzieklessen bieden we ook de mogelijkheid om in een ensemble of een band te spelen. Als je instrumentlessen volgt bij Toonbeeld, geldt er een gereduceerd tarief voor deelname aan een ensemble.

Meer uitleg over de muzieklessen, algemene muzikale vorming en het vereist aantal lessen per speelrichting vind je hier.

De tarieven voor de muzieklessen vind je hier. Voor leerlingen onder 21 jaar geldt een gereduceerd tarief (vrijgesteld van btw).

Verhindering 
Kun je een keer niet naar de les komen? Laat het ons dan op tijd weten, dan kan de docent er rekening mee houden. Geef je afwezigheid zo mogelijk ten minste 24 uur voorafgaand aan de les door via 0115-745020 of per mail: info@toonbeeld.nl.
Heb je een 10-lessenkaart, dan houd je de les tegoed als je je tijdig (ten minste 24 uur van tevoren) afmeldt. Als je je te laat afmeldt, wordt de les als gegeven beschouwd.
Meer informatie over aan- en afmelden, kortingsregelingen, restitutie van lesgeld en dergelijke vind je in onze Algemene voorwaarden.