Ik ben op zoek naar

Annejo de Keijzer

Docente viool

Annejo

Over Annejo

Muziek heeft altijd een centrale plaats ingenomen in mijn leven. Bij ons thuis werd vaak gemusiceerd, dat bracht veel gezelligheid. Na mijn AMV koos ik voor viool, mijn broer speelde piano, dus dat was gelijk handig met samenspelen.

Aan het conservatorium in Den Haag deed ik de vooropleiding viool bij Kees Hulsman. Na een tussenjaar reizen vervolgde ik mijn studie bij Kati Sebestyen in Tilburg. Vanwege een verhuizing naar het buitenland heb ik mijn studie toen helaas moeten afbreken.

Ik miste mijn vioolstudie enorm en beloofde mezelf dat ik deze weer zou oppakken als mijn kinderen op school zouden zitten. Gelukkig is dat ook gelukt. Eerst nam ik les bij Koosje van Haeringen aan het conservatorium in Den Haag en daarna ging ik studeren bij Chris Duindam in Tilburg.

Als viooldocent ben ik werkzaam aan de Strijkersacademie in Tholen en aan het CKB in Bergen op Zoom. Naast het individueel lesgeven ben ik ook betrokken bij het Leerorkest in Bergen op Zoom op een aantal basisscholen. Sinds afgelopen jaar geef ik les in Terneuzen. De gezellige en ongedwongen sfeer bij Toonbeeld spreekt me aan. Ik heb een passie voor lesgeven en vind het boeiend om kinderen en volwassenen bij hun leerproces te begeleiden.

Naast het lesgeven speel ik uitvoerend met regelmaat bij het Zeeuws Orkest en doe ik losse projecten en concerten van uiteenlopende genres bij bijvoorbeeld Hortus Musicus Religiosus, Hineni Symfonie Orkest en de Choir Company.

Terug naar het overzicht