Ik ben op zoek naar

Marjolijn Polfliet

Coördinator muziek, docente zang, coördinator cultuureducatie en cultuurparticipatie

Marjolijn

Over Marjolijn

Opgegroeid in de amateurmuziek als klarinettiste kreeg de zangmicrobe na vele jaren toch de overhand. Jarenlang ben ik fulltime werkzaam geweest als docente Frans in het middelbaar onderwijs maar ik besloot mijn muziekhart te volgen. Na een keer te mogen zingen onder begeleiding van Cor Bakker wist ik het zeker. Ik gooide het roer om en startte mijn opleiding aan het Complete Vocal Institute te Denemarken. Dat voelde als thuiskomen en al snel gaf ik vele uren zangles per week. Daarnaast heb ik het genoegen regelmatig het podium te mogen delen met een collectief van rasmuzikanten om me heen. Mijn core business is theaterwerk en festivals, ik breng Franstalig repertoire met mijn band Marjolaine & les Manouches, Bluegrass met mijn band Blackberry Blossom Bluegrass Band en heb nog een theaterprogramma rondom Nederlandstalige kleinkunst, Het Groot Nederlands Songbook.

Naast mijn core business heb ik ook nog wat koor business, ik ben dirigente van maar liefst twee popkoren: Popkoor Akkoord Hulst en Popkoor Xing Oostburg. Tenslotte ben ik ook werkzaam als zelfstandig trouwambtenaar en komt het nogal eens voor dat ik naast het sluiten van huwelijken ook de ceremonie muzikaal mag ondersteunen. 

Bij Toonbeeld verzorg ik naast de zanglessen, het Ochtendkoor en het kinderkoor ook de coördinatie van de afdeling muziek en cultuureducatie / cultuurparticipatie. 

Marjolaine & les Manouches aan het werk

Blackberry Blossom Bluegrass Band aan het werk

Terug naar het overzicht