Ik ben op zoek naar

Auditeren kun je leren

Auditeren kun je leren

Ben je van plan je aan te melden bij een conservatorium, Rock Academie, kleinkunstacademie, Frank Sanders academie, Herman Brood Aacdemie, mbo-opleiding artiest, toneelschool of een opleiding die ook in dit rijtje past en waar je auditie voor moet gaan doen?

Hoe bereid je je daarop voor? Hoe kies je de beste stukken, hoe oefen je al eens met pianist? Wie kan er je helpen met het onder de knie krijgen van de basic danspassen? Wie begeleid je in het voorbereiden van je monoloog? Hoe lever je je bladmuziek aan voor de pianist die jou gaat begeleiden tijdens je auditie? Allemaal vragen waarop je nu wellicht het antwoord even niet zo gauw weet.

Meld je dan aan voor een speciaal auditietraject, in overleg met jou op maat samengesteld, toegespitst op jouw wensen en jouw situatie.

Je kunt je uiteraard ook aanmelden als je auditie wilt gaan doen voor een amateurmusical, een auditie als zanger of zangeres bij een bandje, een talentenjacht of een tv-programma waar je je voor hebt aangemeld, een project op je school waar je aan mee kunt doen....

Kortom, eigenlijk dus alles waar een auditie bij komt kijken, 

Interesse? Stuur een mailtje naar info@toonbeeld.nl

Docent: Marjolijn Polfliet
Dag: Op aanvraag
Startdatum: Op aanvraag
Starttijd: Op aanvraag
Locatie: Terneuzen
Terug naar het overzicht