Ik ben op zoek naar

Atelier café

Atelier café

Het Atelier café is een teken- en schildersatelier voor mensen die zich niet kunnen of willen verbinden aan een vast aantal lessen. Dit atelier werkt per les. Kunstenaar Roeland Zijlstra is op vrijdagochtend van 9.30-11.30 uur wekelijks aanwezig. Hij geeft geen les maar is aanwezig als (huis)meester-schilder. Hij werkt zelf aan zijn tekeningen/schilderijen. Hij ontvangt je en zorgt dat alles op rolletjes loopt in het atelier.

Stel je voor, op vrijdagochtend besluit je naar het Atelier café te gaan. Je neemt je eigen teken- en  schilderspullen mee, maakt gebruik van de atelierruimte met tafels, stoelen en schildersezels. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Je ontmoet er mensen die ook graag creatief bezig zijn. En wie weet inspireer je elkaar. De week daarop ben je weer van harte welkom. Maar niks hoeft. 

Dit atelier kan interessant zijn als je graag tekent/schildert maar onregelmatige diensten hebt. Bezoekers van het atelier stappen op hun eigen niveau in en vinden hun eigen draai als het goed is. Voor echte beginners organiseren we graag een korte cursus tekenen/schilderen. Bij voldoende belangstelling starten we voor hen een speciaal kort project.

Volg je al een cursus bij Toonbeeld? En zie je tussen die lessen het Atelier café als een tweede moment in de week om aan je werkstuk werken? Van harte welkom!

Data: met uitzondering van schoolvakanties wekelijks

Kosten: € 4,50 per lesAtelier cafe

Dag: Vr wekelijks.
Startdatum: 23-09-2022
Tijd: 09:30 - 11:30
Aantal lessen: 30
Locatie: Toonbeeld Terneuzen, C23 tekenen en schilderen
Docent(en):
Roeland Zijlstra
Bekijk tarieven
Terug naar het overzicht