Ik ben op zoek naar

Jeugdtheatergroep middelbaar onderwijs

Jeugdtheatergroep middelbaar onderwijs

De groep zit vol, er worden geen nieuwe leerlingen meer aangenomen. Aan het eind van het cursusjaar worden er nog wel enkele proeflessen gegeven voor geïnteresseerden die na de zomervakantie willen starten. Je kunt je hiervoor alvast aanmelden via info@toonbeeld.nl, dan houden we je op de hoogte!

Omdat je eigenlijk het allerliefst de hele dag zou willen toneelspelen, dansen of zingen en muziek wilt maken. Omdat je de musical op de basisschool toch wel erg leuk vond om te doen. Omdat samen leren met anderen, die ook dromen hebben en dingen durven uitproberen, een band schept waarbinnen je je veilig kunt voelen en jezelf kunt zijn. Omdat je jezelf beter wilt leren presenteren voor een groep. 

Omdat bezig zijn met theater is: bezig zijn met je stem, met je lichaam, met je emoties, met elkaar begrijpen, met samenwerken, met jouw verhaal vertellen, met ontdekkingen doen, met verrassende oplossingen bedenken. Omdat: spelen = proberen = ontdekken = leren.

Kortom: bezig zijn met theater is heel veel dingen leren én ontspanning tegelijk! Kom ook ontdekken hoe leuk toneel leren spelen is.


Terug naar het overzicht