Ik ben op zoek naar

Margot de Groff

Docent schoolmuziek

Margot

Over Margot

Ik begon mijn muzikale leventje toen ik 8 jaar was aan de plaatselijke muziekschool in Kaprijke en vervolgde mijn opleiding als fluitiste aan het kunsthumaniora MUDA, school voor muziek en dans te Gent bij Johan Rycken. Hierna trok ik naar het Conservatorium te Gent waar ik drie jaar mocht genieten van de muziekopleiding.

In 2019 koos ik ervoor om een specifieke lerarenopleiding te volgen aan de Arteveldehogeschool te Gent. Ik specialiseerde in muzikale opvoeding en cultuureducatie. Deze opleiding mocht ik met glans afronden in 2022.

Ik vind het belangrijk om kinderen van jongs af aan te prikkelen met muziek en kunst. Ik ga graag met deze doelgroep op zoek naar het mooie van deze artistieke wereld.

Verder ben ik actief in verschillende harmonieorkesten, geef ik wekelijks muziekinitiatie,  workshops en fluitles, werk ik mee aan een muzisch project in Gent en geef ik verschillende creatieve kampen. Ik mocht samenwerken met Thijs Van Leer en volgde masterclasses bij onder anderen Gaby Pas-Van Riet, James Galway, Magda Schwerzmann, Harrie Starreveld en Patrick Beuckels.

Terug naar het overzicht