Ik ben op zoek naar

Joop de Pooter

Docent koper

Joop

Over Joop

Ik heb mijn muziekopleiding gevolgd aan het Rotterdams Conservatorium (tegenwoordig Codarts) en ben daar afgestudeerd in de opleidingen trompet en directie. Naast vele cursussen en clinics heb ik ook een opleiding gevolgd in reparatie van blaasinstrumenten.

Na deze opleidingen ben ik teruggekomen naar Zeeuws-Vlaanderen om daar aan de slag te gaan als docent en dirigent op Toonbeeld en als dirigent van diverse orkesten en om mijn winkel in muziekinstrumenten en accessoires te beginnen. (www.joopdepooter.nl)

Naast mijn werk als koperdocent en dirigent op Toonbeeld, ben ik ook de persoon die alle examens organiseert en zorgt dat alles hiervoor geregeld is.

Regelmatig kun je me aan het werk zien als dirigent van de Futureband en de Tomorrowband of als dirigent van fanfare O.B.K. uit Hoofdplaat of als dirigent van het jeugdorkest van O.K.K. in Schoondijke. Als trompettist heb ik regelmatig meegespeeld in het Zeeuws Orkest en kunnen jullie me horen bij kerkdiensten van trouwerijen of begrafenissen en ook de Taptoe tijdens de Dodenherdenking op 4 mei. Ook zijn er diverse verenigingen die mij vragen om in te vallen als trompettist of als dirigent.
 

Door mijn enthousiasme en gedrevenheid probeer ik mijn leerlingen/muzikanten enthousiast te maken én te houden, zodat we op een heerlijke manier muziek kunnen maken. 

Welkom in mijn winkel en graag zie ik jullie tijdens een concert, examen of gewoon tijdens een (proef)les!

Terug naar het team