Ik ben op zoek naar

Toonbeeld in je Tuin - Workshop Macro-Fotografie

Toonbeeld in je Tuin - Workshop Macro-Fotografie
2020-07/1594797799_images

Volg een Workshop Macrofotografie op de mooiste (verborgen) plekjes van Terneuzen. 

Als je deze vriend eens haarscherp en op ware grote met je camera wilt vastleggen, schrijf je dan in voor de workshop macro-fotografie. 

Macrofotografie en microfotografie is helemaal in. Bij microfotografie wordt het onderwerp veel groter in beeld gebracht dan het is. Bij macrofotografie wordt het onderwerp op ware grootte op de beeldsensor afgebeeld. En dat is wat we in deze workshop gaan doen. Je gaat in enkele heerlijke tuinen in Terneuzen dit soort foto’s maken onder begeleiding van onze docent Kianoosh Gerami van Toonbeeld. En verkies je libelles boven spinnen, dan snappen we dat helemaal! 

Jij neemt je camera mee én je enthousiasme, wij zorgen voor de locaties, de deskundige begeleiding, drinken en versnaperingen. Wil je na afloop je kunstige foto’s exposeren, dan bieden wij je daarvoor bij Toonbeeld dit najaar alle ruimte.

Kosten: €10,00 (ter plaatse te voldoen via pin)

Schrijf je snel in via summerschool@toonbeeld.nl

Vermeld aub:

Je naam, mailadres, telefoonnummer en of je ervaring hebt met fotograferen (geen ervaring mag ook...) en voor de goede orde ook graag even het onderdeel waarop je wilt inschrijven. 

Docent: Kianoosh Gerami
Dag: Donderdag
Startdatum: 6 augustus
Starttijd: 10.00 uur
Locatie: Terneuzen
Terug naar het overzicht