Ik ben op zoek naar

Living Statues

Living Statues

Hoe word je een levend standbeeld? Leer er alles over van de wereldkampioenen Living Statues en breng het geleerde meteen in de praktijk in de stad. Toonbeeld doet hiermee Beeldenroute 2.0

Monika en Amber (moeder en dochter) nemen je mee in de wereld van de living statues. Je komt alles te weten over levende beelden. Wat zijn ze? Wat doen ze? Hoe zien ze eruit? 

Hoe kun je deze beelden nabootsen met schmink en verf? Hoe kun je zo lang stil staan? Hoe kom je tot leven? Wat doe je als je publiek reageert en een muntje gooit?

Als je dat allemaal geleerd hebt en je hebt bedacht welk beeld je wilt zijn, gaan we jouw kleding in speciale kleuren verven. Op woensdag 5 augustus trekken we de stad in en gaan we het publiek in Terneuzen vermaken.
We starten vrijdagmiddag 31 juli met de introductieworkshop. Maandag 3 augustus gaan we de kleding verven. Woensdag 5 augustus brengen we het geleerde in de praktijk en eindigen rond 16.30 uur met de uitreiking van een publieksprijs. 

Je hebt geen ervaring nodig, iedereen vanaf 8 jaar is welkom. Kinderen, maar zeker ook volwassenen. 

Wij zorgen voor materiaal, verf, schmink, drinken en versnaperingen. Jullie zorgen zelf voor kleding die geverfd mag worden, een sokkel (kan van alles zijn, dat hoor je vanzelf) en hopelijk voor een berg enthousiasme!

Kosten: €10,00 (ter plaatse te voldoen via pin)

Schrijf je in via summerschool@toonbeeld.nl (LET OP: beperkt aantal plaatsen!)

Vermeld aub:

Je naam, telefoonnummer, mailadres en leeftijd en vermeld voor de goede orde ook even voor welk onderdeel je wilt inschrijven.

Docent: Amber Houtzager & Monika vd Ree
Dag: vrijdagmiddag / maandag /woensdag
Startdatum: 31 juli / 3 augustus / 5 augustus
Starttijd: 10.00 uur / 13.30 uur
Locatie: Toonbeeld en Terneuzen binnenstad
Terug naar het overzicht