Ik ben op zoek naar

Band Estafette

Band Estafette
2020-07/unknown-3

Heel vaak krijgen wij als muziekdocent de vraag: ik zou best in een band willen spelen maar ik weet niet waar ik moet beginnen, kun jij me helpen? Ja, dat kunnen we!

Zoveel mensen zitten op een zolderkamertje voor zichzelf te oefenen, ondertussen zichzelf afvragend of het allemaal wel goed genoeg is (meestal gewoon wel) en durven niet de stap te zetten om op zoek te gaan naar een bandje. 

Met het project Band Estafette kunnen we die mensen een duwtje in de goede richting geven. Je schrijft je in en vermeldt daarbij of je zang, gitaar, bas, slagwerk of toetsen doet. Of je les hebt, hoeveel ervaring je hebt, je leeftijd, je ambitie, je favoriete muziek... kortom een beetje achtergrondinformatie, zodat wij de beste match kunnen maken. 

Wij delen de groepen in en als je binnenkomt ga je samen met jouw band aan de slag. Onder begeleiding van docenten studeer je twee nummers in op 1 dag tijd. Tussendoor eten we samen - wij verzorgen de lunch- en leer je allemaal nieuwe mensen kennen. 's Avonds vertrekken we naar een toffe zaal in Terneuzen en stap je daar meteen het podium op met jouw band en laat je de twee ingestudeerde nummers horen. Een minifestival! 

Zien we je op 20 augustus?

Kosten: €15,00 (ter plaatse te voldoen via pin)

Schrijf je in via summerschool@toonbeeld.nl

Vermeld aub:

Naam, telefoonnummer, mailadres, leeftijd, welk instrument je speelt en hoeveel ervaring je daarin hebt, of je zelf over een instrument beschikt en naar welk muziekgenre je voorkeur uitgaat. Graag zoveel mogelijk achtergrondinformatie, dan kunnen wij de juiste match maken!

Docent: Michael Deleersnyder / Arjan Verdoorn / Marjolijn Polfliet / Arjan Broek / Hans van der Werf / Sauro Locchi
Dag: Donderdag
Startdatum: 20 augustus
Starttijd: 10.00 uur
Locatie: Toonbeeld / theaterzaal in Terneuzen
Terug naar het overzicht