Ik ben op zoek naar

Handige linkjes

Handige linkjes

Er is online van alles en nog wat te vinden voor als je toch graag muziek wilt maken met anderen. Of voor als je met jezelf een duetje wilt spelen. Of je kennis van een specifiek onderwerp wat meer wilt uitdiepen. Het spreekt voor zich dat het allemaal geen vervangers zijn voor de echte muzieklessen, nothing beats the real thing, maar laten we zeggen dat het dan voor nu misschien the next best thing is of het is een mooie aanvulling op. En wie weet krijg je hierdoor de microbe (geen virus!) te pakken en ga je daarna volle bak aan de slag met het verfijnen van wat je dan nu al hebt opgestoken. Hier plaatsen we alles wat met online muziek te heeft, heb je vragen / aanvullingen of heb je gebruik gemaakt van een van deze links en misschien een leuk filmpje? Laat het ons dan zeker weten! 

1. https://www.jamkazam.com

Samen muziek maken zonder vertraging op de lijn? Het kan met jamkazam! Tip: gebruik wel een internetkabel en geen wifi. Maak contact en speel samen met mensen van over de hele wereld! Beeld en geluid, met maximaal 6 personen en live streamen naar facebook en youtube is mogelijk.

2. https://www.mixcord.co/pages/acapella

A capella music maker. We lezen er goede en slechte dingen over maar het is allicht het proberen waard. Met deze app kun je bijvoorbeeld op je trompet met jezelf een duetje of zoveel als je wilt spelen. Je ziet en hoort jezelf naast elkaar, tegelijkertijd en je kunt op deze manier dus meerdere partijen inspelen. Daag jezelf eens uit :)

3. https://www.lalalab.nl/gratis-ebook/

Nu eindelijk de rust en de tijd om zelf liedjes te schrijven maar je kunt nog wel wat tips gebruiken? Bestel dan het gratis ebook bij Lalalab. Kijk ook eens rond op hun website, een aanrader! Daarna kun je de uitvoering van je eigen geschreven werk, het zingen en spelen natuurlijk bij ons tot in de finesses leren!

4. https://www.uked.nl/boek/

Bestel een ukelele en begin er alvast aan! De beginselen kun je jezelf best aanleren op deze manier en daarna volg je -online voor nu en in het echt als het weer mag- een korte cursus. Succes verzekerd!

5. https://www.popschoolmaastricht.nl

Popschool Maastricht is een zeer veelzijdig platform waar je van alles en nog wat vindt op gebied van online muziek. Kijk er eens rond en doe er je voordeel mee!

6. https://www.123zing.nl

Zingen met je kinderen? Videolessen en honderden liedjes? Voor alle leeftijden in een digitale leeromgeving. Neem een proefabonnement en ontdek deze digitale wereld waar je instant vrolijk van wordt!

7. https://www.zingkikker.nl

Of kies voor zingkikker! Hetzelfde idee maar dan net ietsje anders, allemaal de moeite waard om uit te testen en kijk even waar jijzelf of jouw kind het meest blij van wordt.


Terug naar het overzicht