Ik ben op zoek naar

Wandeling Kunst voor iedereen

Het beeld van de Vliegende Hollander, een levensgrote Frank Koulen, de dichtregel op de Scheldeboulevard: je bent ze vast al eens tegengekomen tijdens een rondje door de binnenstad van Terneuzen. Maar ken je ook het verhaal achter deze kunstwerken?

Voor wie hier nieuwsgierig naar is, presenteert Toonbeeld i.s.m. Rotary Terneuzen de spiksplinternieuwe wandelroute Kunst voor iedereen! Deze nieuwe route door de binnenstad van Terneuzen voert langs 13 kunstwerken en is samengesteld door kunstkenner Jaap Clement. Later dit jaar zal de route als download beschikbaar worden gesteld via Toonbeeld, maar Toonbeeld en Rotary bieden liefhebbers alvast de gelegenheid tot een exclusieve rondleiding met uitleg door een gids van het Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen.

Deze wandeling vindt plaats op zaterdag 1 april, er staat een groep opgeleide gidsen klaar en Rotary Terneuzen zorgt onderweg voor iets lekkers!

  • Start om 11.00, 12.00 en 13.00 uur.
  • Vertrek en aankomst bij Café De Vriendschap, Noordstraat 1-3, Terneuzen.
  • Deelname kost € 7,50 (inschrijving en betaling per pin of contant ter plaatse).
  • De route is ongeveer 3 km lang.
  • Rotary Terneuzen zorgt voor een consumptie onderweg.
  • De opbrengst van deze dag gaat naar een goed doel: de Plastic Soup Foundation.

Vooraf aanmelden is niet nodig, maar voor wie met een groep meedoen is aanmelden gewenst via info@toonbeeld.nl, vermeld hierbij het tijdstip van voorkeur en het aantal personen. Per gids kunnen er maximaal 15 wandelaars mee.

Terug naar het overzicht