Ik ben op zoek naar

Vanaf 2 juni weer individuele lessen bij Toonbeeld

Vanaf dinsdag 2 juni start Toonbeeld de individuele lessen in haar locatie weer op. De organisatie is blij weer een stap te kunnen zetten op weg naar hopelijk een volledige openstelling na de zomervakantie.

Uiteraard worden de lessen gegeven met inachtneming van alle regels die door het RIVM en de branchevereniging zijn voorgeschreven. Groepslessen zijn vooralsnog helaas niet mogelijk.

Belangrijk uitgangspunt is dat iedereen, zowel de cursisten als de docenten zich veilig en comfortabel voelen. De lessen zijn dus op vrijwillige basis. Dat houdt in dat voor sommige mensen de lessen online voortgezet worden of dat sommige lessen pas in het nieuwe cursusjaar weer zullen starten. 

De afgelopen maanden namen de online lessen van Toonbeeld een grote vlucht, maar niet elke cursus is daarvoor geschikt én, daar zijn zowel docenten als cursisten het wel over eens, er gaat niks boven een live les! De docenten van Toonbeeld staan dan ook te popelen om iedereen weer te kunnen ontvangen, vanaf 2 juni dan wel vanaf volgend cursusjaar.

Het coronaprotocol voor cursisten

Het volledige aanbod van Toonbeeld voor 2020/2021 wordt momenteel geactualiseerd en staat binnenkort online op www.toonbeeld.nl

Terug naar het overzicht