Ik ben op zoek naar

Muurschildering - maand van de Kunstuitleen - groot succes!

Deze muurschildering met als thema " wens voor iedereen om een lang en gelukkig leven te kunnen leiden" was te volgen via een livestream op facebook. Van op afstand dacht en hielp Yolenta Becude mee met het project. Arjelien coordineerde en stuurde aan en Gioia en Mick, twee supertalenten uit het kinderatelier, hebben bergen werk verzet en toverden de ene na de andere mooie kraanvogel op de muur. 

De kraanvogels die afgebeeld zijn in een geel vierkant (een anti-corona-cirkel) vliegen vanuit dat kader de vrijheid in. De kraanvogel heeft in verschillende culturen diverse betekenissen. Yolenta, Srjelien, Gioia en Mick gingen uit van de Japanse betekenis waarbij 1000 kraanvogels een lang en gelukkig leven symboliseren.  

Deze dag vond plaats in het kader van de maand van de Kunstuitleen, die nu helaas wegens Corona slechts  in aangepaste vorm zal kunnen doorgaan. We zijn nog volop aan het "omdenken". 

Deze dag met de muurschildering kon gelukkig wel doorgang vinden en we waren ook erg blij met de hulp van vrijwilligers Helena en Shona, dank!

Livestream terug kijken? Dat kan hier.

Terug naar het overzicht