Ik ben op zoek naar

Maatregelen nav Persconferentie

Beste cursisten,

Zoals iedereen weet worden de coronamaatregelen aangescherpt. Ook Toonbeeld en Kult worden daarmee geconfronteerd.

Wij laten jullie hierbij weten welke maatregelen wij vanaf 6 november moeten toepassen in ons Toonbeeldgebouw. We zeggen er meteen ook bij, dat er nog behoorlijk wat vragen bij ons leven waar onze branche organisatie ook nog geen antwoord op heeft. Mocht er aanvullende informatie bij ons bekend zijn die voor jullie relevant is, dan laten we dat zsm weten.

Het coronatoegangsbewijs (de zgn. QR code) is verplicht bij georganiseerde cultuurbeoefening, m.a.w. bij groepslessen vanaf 18 jaar (beeldende vorming, koren, ensembles, lezingen e.d.). Deze wordt steeds gecontroleerd aan de deur van het klaslokaal. Vanaf de ingang tot aan het lokaal is een mondkapje verplicht.

Het coronabewijs mag ook op papier worden getoond ipv via een download op je GSM.

Voor individuele muzieklessen: geen verplichte QR code, wel een mondkapje totdat je zit. Dringend advies om 1,5 meter afstand te houden.

Voor kinderen van 12-18 jaar: mondkapje verplicht tot in de lesruimte, geen QR code van toepassing.

Voor kinderen jonger dan 12 wijzigt er niks, geen mondkapje verplicht, geen QR code van toepassing.

Voor iedereen geldt: bij klachten blijf je thuis, dat was al zo en dat blijft zo. Gebruik de ontsmettingspaal bij binnenkomst en houd afstand.

Voor individuele muzieklessen geldt: heb je klachten, maar ben je niet ziek, dan kun je je les in overleg met de docent online volgen. Ook die situatie is niet veranderd.

KULT is een publiek toegankelijke plaats zoals de bibliotheek. Hier is een mondkapje verplicht.

Kies je ervoor om als gevolg van de maatregelen tijdelijk geen lessen op Toonbeeld te volgen, dan respecteren wij dat, maar wijzen we erop dat er geen restitutie kan en zal worden verleend voor de gemiste lessen.

Met vriendelijke groet,

Nynke van der Ploeg

Terug naar het overzicht