Ik ben op zoek naar

Inspiratiemiddag voor werknemers scholen, kinderopvang en bso

Er wordt op scholen gelukkig al veel gedaan aan cultuureducatie, denk aan tekenen, muziek maken, de schoolmusical, de cultuurmenu’s… Maar als je graag vaker en zelf meer zou willen doen met je klas binnen verschillende disciplines, is het altijd interessant om hier inspiratie voor op te doen.

Op woensdagmiddag 29 maart en woensdagmiddag 12 april organiseert Toonbeeld inspiratiemiddagen rond de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK3) voor scholen en kinderopvang/bso. Deze regeling is gericht op het versterken en verduurzamen van het cultuuronderwijs en biedt vele mogelijkheden om op aan te haken.

We bieden deze middagen vier verschillende korte workshops aan ter inspiratie in de disciplines drama, muziek, beeldende vorming en media. Iedereen neemt deel aan alle vier de workshops, dus je hoeft niets te missen. In deze workshops komen praktische tips naar voren die door jullie direct ingezet kunnen worden in de klas. Achteraf is er de mogelijkheid om na te praten en vragen te stellen. Iedereen die werkzaam is in het basisonderwijs, de kinderopvang of buitenschoolse opvang is van harte uitgenodigd om een van deze middagen langs te komen met (een deel van) het team. 

Het programma van deze middagen is als volgt:
13.30-13.50 uur: ontvangst met koffie/thee
13.50-14.05 uur: welkom en uitleg programma
14.10-14.55 uur: workshops
14.55-15.10 uur: pauze
15.15-16.00 uur: workshops
16.00-16.15 uur: terugkoppeling en afsluiting
16.15-17.00 uur: informeel samenzijn

De inspiratiemiddagen vinden plaats bij Toonbeeld: Bellamystraat 26A in Terneuzen.
Het programma van beide dagen is gelijk, dus inschrijven hoeft maar voor één van de dagen.
Inschrijven kan hier. Deelname is gratis.

Terug naar het overzicht