Ik ben op zoek naar

kiek vanaf september 2020 (basis)

kiek vanaf september 2020 (basis)

Je camera leren kennen terwijl je leuke opdrachten uitvoert. Dat kan bij KIEK. Technische camerakennis en creativiteit ontmoeten elkaar in deze lessen. Zo ontwikkel je artistieke vrijheid. Je leert over sluitertijd, diafragma, ISO waardes en andere technieken die jouw foto's kunnen beinvloeden. Maar ook creatieve aspecten als compositie, licht/donker en lijn komen aan bod. Natuurlijk ontbreken de bekende fotografen niet. Zij dienen als inspiratiebron. Je fotografeert tijdens de les in het atelier samen met de andere cursisten. Thuisopdrachten helpen om te onthouden wat er tijdens de les is behandeld. In deze cursus werk je met je eigen digitale camera. Dit kan een spiegelreflex of systeemcamera zijn. In ieder geval een camera waarop je handmatig de sluitertijd, diafragma en ISO waardes kunt instellen. De cursus is zeer laagdrempelig. Dus KIEK gewoon mee!

De docenten Anne Nobels, Kianoosh Gerami en Benjamin van der Spek zijn professionele fotografen. Ook op artistiek vlak zijn zij een bron van inspiratie. 

Ben je na het volgen van deze cursus zo enthousiast dat je verder wilt? Dan is er een mogelijkheid om je in te schrijven voor KIEK VÉRDER (10 lessen). Na KIEK VÉRDER kun je nog eens 10 vervolglessen volgen. Deze heten KIEK NÓG VERDER. 


kiek september

Dag: Ma om de 2 weken
Startdatum: 14-09-2020
Tijd: 19:30 - 21:30
Aantal lessen: 10
Locatie: Toonbeeld Terneuzen, B19 computerlokaal
Docent(en):
Anne Nobels
Benjamin van der Spek
Kianoosh Gerami
Bekijk tarieven
Terug naar het overzicht