Ik ben op zoek naar

De foto carrousel

De foto carrousel

Online fotoproject waarin we mensen met elkaar verbinden.

Hoe fijn is het om elke dag even 5 minuutjes aan je hobby fotografie te besteden en intussen ook nog de verbinding te zoeken met andere mensen die jouw passie delen? En dan als bonus nog iets bijleert van een docent? Daar hebben we bij Toonbeeld een heel leuk concept voor: de online foto carrousel.

Iedereen start met het maken van een foto met het thema "blauw".

Deze foto’s worden ingestuurd en verzameld en vervolgens aan een andere deelnemer doorgestuurd. De foto’s worden door de maker vergezeld van een tekst of een pitch clip (tv programma ‘het perfecte plaatje’ is een goed voorbeeld van hoe dit te doen).

De opdracht is: reageren op deze ontvangen foto met een eigen foto. Je haalt dus inspiratie uit het werk van de ander. Je kunt er voor kiezen om te reageren zonder eerst de tekst of pitch clip te bekijken van de ander en pas achteraf te lezen/luisteren wat het verhaal was. Die keuze is aan jou. Elke week komt er een nieuwe ronde (5 rondes totaal).

Van de docent krijgen de deelnemers algemene inspiratie of tips en tricks (geïnspireerd op de donkere decembermaand).

Er zal een whatsapp groep aangemaakt worden waarin vragen kunnen worden gesteld. Foto’s mogen niet gedeeld worden, want dan is de verrassing er af!


De foto carrousel

Dag: Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za, Zo wekelijks.
Startdatum: 22-02-2021
Tijd: 00:00 - 00:00
Aantal lessen: 5
Locatie: Thuis, Online
Docent(en):
Anne Nobels
Bekijk tarieven
Terug naar het overzicht