Ik ben op zoek naar

De Magie van het Ontmoeten - Frans Kegels

De Magie van het Ontmoeten - Frans Kegels

“ De Magie van het Ontmoeten “ - Overzichtstentoonstelling van Frans Kegels

“De Passerelle” Gemeentehuis Terneuzen

Maandag tot en met vrijdag van af 8.30 t/m 17.30 uur.

22 okt. tot en met 26 nov. 2021

De Passerelle van het Gemeentehuis in Terneuzen is vanaf  22 oktober t/m 26 november ontmoetingsplaats. Ontmoet elkaar tussen de kunstwerken van kunstenaar Frans Kegels. Ontmoet het werk van deze veelzijdige beeldend kunstenaar die afkomstig is uit Zeeuws-Vlaanderen. Hij onderzocht zélf de Magie van het Ontmoeten. 

Zijn werk en materiaalgebruik is heel veelzijdig. Combineren van materialen is voor hem dan ook heel gebruikelijk. Diverse materialen raken elkaar in zijn kunstwerken en vormen nieuw leven. Glas omhelst brons en Corten-staal kust glas. Kunst is leven en leven is Kunst; aldus Kegels.

Kom kijken in de wereld zoals die zich aan hem voordoet. Kijk om je heen, boven je, voel je voeten, sta stil, neem rust, maak vrij, ontdek en….verwonder je zodat de Magie van het Ontmoeten zijn werk kan doen.

NB: naar aanleiding van de maatregelen rond Corona is in overleg besloten de exposities in de Passerelle even on hold te zetten. Na de expositie van Frans Kegels worden er voorlopig dus even geen exposities meer ingericht. We hopen dat er snel weer betere tijden komen!

Terug naar het overzicht