Ik ben op zoek naar

Tekenen en schilderen voor beginners blok 2

Tekenen en schilderen voor beginners blok 2

Vanaf 1 maart start een reeks van 10 lessen tekenen en schilderen voor beginners blok 2. Op maandagavond tussen 19.30 en 21.30 uur leer je alle beginselen en kun je jezelf twee uur lang heerlijk creatief uitleven. Deze cursus zal worden gegeven door docenten Diana Verhamme & Emelien Dieleman.

Emelien aan het woord:

"Al van kinds af aan ben ik met kunst bezig en was ik vaste klant bij het kinderatelier van Toonbeeld. De keuze voor een kunstacademie was logisch, maar wel met toekomstperspectief dus de opleiding werd docent beeldende kunst en vormgeving in Tilburg. Een combinatie tussen zelf kunst maken en doceren, met onder andere stages bij Toonbeeld. 

Mijn eigen beeldend werk schommelt tussen grafische/ fotografische processen en mixed media. Op het moment werk ik voornamelijk met mijn eigen archiefmateriaal en onderzoek ik verschillende technieken en media om mijn ideeën uit te drukken in beeld."

Diana aan het woord:

"Mijn opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten te Gent was erop gericht te begeleiden in techniek en is beeldende expressie. 

Ik ben ondertussen als docent reeds jaren aan toonbeeld verbonden. Ik begeleid graag in individuele processen, maar ook vanuit een groepsdynamiek. Belangrijk is het ‘echt’ leren kijken. De technieken die ik je daarbij aanreik nodigen uit om doek, papier, houtskool, verf, kleur,... te onderzoeken. Zo ontwikkel je je eigen stijl."


Tekenen en schilderen voor beginners blok 2

Dag: Ma wekelijks.
Startdatum: 05-04-2021
Tijd: 19:30 - 21:30
Aantal lessen: 10
Locatie: Toonbeeld Terneuzen, C22 ID lab
Docent(en):
Emelien Dieleman
Diana Verhamme
Bekijk tarieven
Terug naar het overzicht